Kategorier

Hvis man sender ut mange Zeloer som omhandler ulike temaer, kan kategorier hjelpe mottakerne å finne frem i Zelo-oversikten. Kategorier fungerer som et slag filter som kun viser mottatte Zeloen innenfor den valgte kategorien.

Slik legger legger man en Zelo i en kategori

Gå til Zeloen og velg fanen "Innstillinger". I feltet under kategorier kan man legge til eksisterende eller opprette nye kategorier, på samme måte som med grupper:

Hvor blir disse kategoriene synlige?

Kategoriene vises i Zelo-oversikten hos mottakerne. Ved å klikk på dem, filtreres Zeloene innen valgt kategori: