Ordbok

En zelo

En zelo er en samling med steg, og som sendes til mottakere. Når zeloen er sendt ut, kan man monitorer ulike datapunkter rundt zeloens ytelse og gjennomføring i dashbord og rapporter.

Steg

En zelo består av ulike steg, og hvert steg har en egen funksjonalitet. Dette kan være at steget innholder en video, et spørsmål eller ren tekst.

Mottaker

En mottaker er en person som er tilknyttet systemet med navn og e-post, og som man kan sende zeloer til. En mottaker kan ikke administrere selve plattformen, og mottar tilgang til zeloer via lenker på e-post.

Mottakere har også sin egen oversikts-side der den får overblikk over tilsendte zeloer.

Adminbruker

En adminbruker administrerer selve Zelo-kontoen, lager zeloer, sender ut, og kan følge med på fremdriften.

Grupper

Grupper er en måte å samle flere mottakere som hører sammen. Når man sender en zelo, kan man velge å sende til en forhåndsdefinert gruppe. Grupper lager man og legger til under "Mottakere". Du kan lese mer om grupper her.

Region

En region er et filter som lar adminbrukere velge hvilke mottakere de vil se statistikk for. Mer info om temaet finnes på her.