Spørsmål / quiz

Spørsmål / quiz lar deg spørre mottakeren et spørsmål, eller sette opp et spørsmål som en treningsoppgave. Velg fra 3 ulike måter å stille spørsmålet på ut i fra hvilken type respons du ønsker:

Alle svar registreres pr. mottaker, og kan hentes ut i rapporter for hver enkelt zelo.

Flervalgsoppgave

Oppsett

Opprett steget og fyll ut påkrevde felter.

• Spørsmål: Still spørsmål
  • Beskrivelse: Trenger du å si noe om oppgaven eller spørsmålet?
  • Alternativer: Legg til så mange alternativer du ønsker.
    • Respons til alternativ lar seg legge til utfyllende tekst til mottaker.
    • Huk av hvilke(t) alternativ som er riktig.
    • Dersom ingen alternativer hukes av som riktig, og spørsmålet blir en ren datainnsamling der valg alternativ vises i rapporten.

Hvordan det ferdige steget ser ut med repsons

Trykk forhåndsvis oppe til høyre for å se hvordan steget vil se ut for mottaker:

Svar på en skala (1 til 5)

Oppsett

Opprett steget og fyll ut påkrevde felter.

• Spørsmål: Still spørsmål
  • Beskrivelse: Trenger du å si noe om oppgaven eller spørsmålet?
  • Skala: Velg hvilke beskrivelser du ønsker på skalaen.

Hvordan det ferdige steget ser ut

Trykk forhåndsvis oppe til høyre for å se hvordan steget vil se ut for mottaker:

Tilbakemelding i tekst

Oppsett

Opprett steget og fyll ut påkrevde felter.

• Spørsmål: Still spørsmål
  • Beskrivelse: Trenger du å si noe om oppgaven eller spørsmålet?

Hvordan det ferdige steget ser ut

Trykk forhåndsvis oppe til høyre for å se hvordan steget vil se ut for mottaker: